• Головна
  • Новини
  • Михайло Кулиняк після Великого Посту визначиться з репертуаром пісень для представників ВРЦіРО...

Михайло Кулиняк після Великого Посту визначиться з репертуаром пісень для представників ВРЦіРО

10.04.2012, 10:18
Михайло Кулиняк після Великого Посту визначиться з репертуаром пісень для представників ВРЦіРО - фото 1

Міністр культури України Михайло Кулиняк каже, що після завершення Великого Посту подумає, які пісні він виконуватиме на черговій зустрічі Президента України Віктора Януковича з представниками Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій, яку планується провести влітку.

Михайло КулинякМіністр культури України Михайло Кулиняк каже, що після завершення Великого Посту подумає, які пісні він виконуватиме на черговій зустрічі президента України Віктора Януковича з представниками Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій, яку планується провести влітку. Про це він сказав журналістам на прес-конференції.

"Зараз піст, і навіть думати про це гріховно. Я знаю дуже багато пісень, і думаю, що мені нічого особливого не потрібно готувати. Коли зберуться такі високоповажні люди, я думаю, що пісня зазвучить сама собою. Зараз, поки піст, думати про це не будемо ", - зазначив Кулиняк, якого цитує кореспондент ЛІГАБізнесІнформ.

У той же час, Кулиняк не уточнив, чи будуть це якісь релігійні пісні.

Нагадаємо, 21 березня на зустрічі з представниками українських Церков Янукович запропонував зустрітися наступного разу напередодні виборів або влітку в Криму, де він буде відпочивати. Завершуючи зустріч, Президент звернувся до міністра культури: "Михайло?! Зіграєш нам, заспіваєш на виїзді? Тут не надто зручно".