• Головна
  • Новини
  • Віктор Янукович зустрівся з релігійними провідниками, щоб дізнатися про зміни в країні...

Віктор Янукович зустрівся з релігійними провідниками, щоб дізнатися про зміни в країні

21.03.2012, 16:25
Віктор Янукович зустрівся з релігійними провідниками, щоб дізнатися про зміни в країні - фото 1
Члени Всеукраїнської Ради Церков та релігійних організацій сьогодні 21 березня зустрілися із Віктором Януковичем.

Янукович.jpgЧлени Всеукраїнської ради Церков та релігійних організацій сьогодні 21 березня таки зустрілися із Віктором Януковичем. Вітаючи церковних діячів, Глава держави висловив упевненість, що під час сьогоднішньої розмови сторони обговорять актуальні питання розвитку країни.

«Я хотів би послухати вас – що змінилося за рік у нашій державі, почути ваші думки», - цитує слова Віктора Януковича офіційний сайт Глави держави.

«Хотів би подякувати вам всім за те духовне служіння, яке ви несете людям», - сказав Президент.

Зустріч Президента України з лідерами релігійних організацій України на офіційному сайті назвали «традиційною» і «щорічною». Однак у 2010 році, Президент не виявив бажання побачити представників Всеукраїнської ради Церков та релігійних організацій, не зважаючи на їхні настійливі прохання про зустріч. У 2011 році така зустріч відбулася у Страсний Четвер і тривала менше години.

Як раніше повідомляла РІСУ, сьогодні члени Всеукраїнської ради Церков та релігійних організацій повинні були їхати до Брюсселю на зустріч із вищим керівництвом Єворсоюзу.

Однак в понеділок до членів ВРЦіРО телефонували з адміністрації Президента і переконали їх відмінити поїздку до Бельгії через зустріч з Президентом України.