• Головна
  • Новини
  • УГКЦ проведе молодіжні форуми відповідальних людей у шістьох містах...

УГКЦ проведе молодіжні форуми відповідальних людей у шістьох містах

02.05.2019, 12:18
УГКЦ проведе молодіжні форуми відповідальних людей у шістьох містах - фото 1
Форум відповідальних людей — це платформа для знайомства, комунікації та започаткування спільних проектів для громадських активістів, представників духовенства, волонтерів, студентів, бізнесменів, та просто відповідальних людей України.

Команда організаторів Всеукраїнського форуму відповідальних людей та Патріарша комісія у справах молоді УГКЦ інтегруватимуть нові ідеї та можливості у розвиток молоді. Для цього у найближчі півроку в шістьох містах країни буде проведено низку форумів, у яких можуть взяти участь ті люди, що готові змінювати себе та своє оточення задля кращого майбутнього, повідомляє Департамент інформації УГКЦ.

Форум.png

Форум відповідальних людей — це платформа для знайомства, комунікації та започаткування спільних проектів для громадських активістів, представників духовенства, волонтерів, студентів, бізнесменів та просто відповідальних людей України.

Заступник міністра молоді та спорту України Олександр Ярема, спікер форуму, ділиться своїми думками: “Для мене Форум відповідальних людей - це чудовий майданчик для налагодження діалогу між відповідальними та небайдужими людьми з різних регіонів України. Форум є своєрідною креативною лабораторією суспільних інновацій, а також місцем, де можна знайти однодумців для реалізації своїх проектів. Крім того, це чудовий простір для діалогу різних секторів, зокрема влади, громадянського суспільства та бізнесу”.

Спікери з різних сфер діяльності охоче розповідатимуть про свої історії успіху, поділяться цінними думками, а також надихнуть на нові починання тих, хто був готовий не чекати змін, а творити їх вже сьогодні.

У 2017 році вдалось провести такі форуми, на які завітали сотні учасників, у трьох містах, а також представники Австралії та Польщі. Ці міста - Львів, Червоноград, Кривий Ріг. Форуми відповідальних людей 2019 року охоплять такі міста:

    21 травня - Полтава;
    4 червня - Дніпро;
    13 червня - Дрогобич;
    28 вересня Чернівці;
    10 жовтня - Кам’янець-Подільський;
    II половина жовтня - Червоноград
    22-23 листопада – Львів.

Координатор Форумів відповідальних людей – Орест Гевак (097 581 32 70), секретар Патріаршої Комісії у справах молоді УГКЦ.