• Головна
  • Новини
  • Відбувся дружній матч священиків, пасторів та школярів зі Сходу...

Відбувся дружній матч священиків, пасторів та школярів зі Сходу

17.10.2014, 10:38
Відбувся дружній матч священиків, пасторів та школярів зі Сходу - фото 1
У Києві 16 жовтня на стадіоні ім. Лобановського відбувся дружній матч між священиками, пасторами та дітьми, що вимушено переїхали зі Сходу.

exklusiv.gifУ Києві 16 жовтня на стадіоні ім. Лобановського відбувся дружній матч між священиками, пасторами та дітьми, що вимушено переїхали зі Сходу. Організатори хотіли продемонструвати, що Церква лишається поруч з дітьми, допомагаючи їм якомога швидше адаптуватись у новому середовищі.

Спорт_1.jpg

На спортивну зустріч завітали учні київської школи №5, куди перейшли чимало учнів з Луганська. Перед початком гри діти відвідали екскурсію музеєм ФК «Динамо» та познайомились з Сергієм Михайличенком. Організатори від Відділу соціального служіння УПЦ Київського Патріархату зібрали представників різних конфесій, щоб підкреслити увагу до проблеми різних деномінацій.

Спорт_2.jpg

«Наразі вже майже всі діти адаптувались та не потребують допомоги психологів. Але, звичайно, цей процес був далеко непростим та вимагав максимальної уваги. Будь-який прояв турботи для них важливий. Але я ними дуже пишаюсь та рада новим учням, не хочу їх відпускати», - заявила завуч школи Наталія Сергіївна.

Спорт_3.jpg

На поле вийшли команди, сформовані з пасторів від Союзу незалежних церков християн віри євангельської та семінаристів Київської православної богословської академії. У перервах між короткими таймами на стадіон виходили наймолодші учні, які не потрапили до «дорослих» команд. Хлопці та дівчата мали змогу спробувати себе в якості професійних спортсменів під пильним наглядом тренера від клубу.

Спорт_5.jpg

Служителі підкреслили, що мають намір продовжити таку практику. За їхніми словами, цим дітям зараз особливо потрібна увага і тому Церква завжди буде поруч. По завершенню зустрічі всі школярі отримали фірмові дарунки від ФК «Динамо» та подякували священикам, сподіваючись на майбутню зустріч.

спорт_6.jpg

Спорт_7.jpg

Спорт_4.jpg