• Головна
  • Новини
  • Конференція молодіжних священиків УПЦ (МП) замість Криму зібралась у Бердянську...

Конференція молодіжних священиків УПЦ (МП) замість Криму зібралась у Бердянську

14.05.2014, 12:14
Конференція молодіжних священиків УПЦ (МП) замість Криму зібралась у Бердянську - фото 1
У Бердянську 12 травня розпочала роботу VII Всеукраїнська конференція глав і співробітників єпархіальних молодіжних відділів УПЦ (МП).

img_1184-s.jpgУ Бердянську 12 травня розпочала роботу VII Всеукраїнська конференція глав і співробітників єпархіальних молодіжних відділів УПЦ (МП). Захід триватиме п’ять днів, під час яких учасники заслухають 13 доповідей та презентації нових проектів.

Традиційно Всеукраїнські конференції молодіжних відділів проводилися в Криму. Однак цього року через окупацію півострова Російською федерацію, організатори перенесли її у Бердянськ, що у Запорізькій області.

Урочисте відкриття заходу відбулося 13 травня. Глава Синодального молодіжного відділу єпископ Обухівський Іона (Черепанов) і єпископ Бердянський і Приморський Єфрем (Ярінко) звершили молебень, після чого з дружніх слів привітання конференція розпочала свою роботу, повідомляє «Православіє в Україні».

Згодом єпископ Іона зачитав вітальне слово Місцеблюстителя Київської митрополичої кафедри митрополита Чернівецького і Буковинського Онуфрія (Березовського) до учасників конференції.

Зазначалось, що молодіжний форум проводиться в нелегкий для нашої країни час.

«Ворог роду людського сіє в народі ненависть і розпалює ворожнечу. І це насіння вже дають свої страшні паростки. Зараз як ніколи ми повинні докласти максимум зусиль для збереження миру в країні. Кожне наше слово і дія в ці дні повинні сприяти утвердженню миру і спокою в нашому суспільстві», - з такими словами звернувся Місцеблюститель до молодіжних священикам.