• Головна
  • Новини
  • Патріарх Святослав звернувся з відеопривітанням до молодих греко-католиків, які беруть участь у Всесвітньому дні молоді у Бразилії...

Патріарх Святослав звернувся з відеопривітанням до молодих греко-католиків, які беруть участь у Всесвітньому дні молоді у Бразилії

22.07.2013, 13:42
Патріарх Святослав звернувся з відеопривітанням до молодих греко-католиків, які беруть участь у Всесвітньому дні молоді у Бразилії - фото 1
Відеозвернення Предстоятеля УГКЦ виголошене українською та іспанською мовами.

відеозвернення.jpg«Ви є амбасадорами нашої Церкви на цьому Форумі», -  зазначив Блаженніший Святослав у відеозверненні до вірних УГКЦ - учасників Всесвітного дня молоді у Бразилії.

«Дорогі у Христі! Дорога молоде! Ваша участь у Світовому дні молоді є надзвичайно важлива. Тому що ви є представниками, амбасадорами усієї нашої Церви, і вам випала надзвичайно велика відповідальність і особлива місія – бути обличчям нашої Церкви на цьому Форумі».

З такими словами Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав (Шевчук) звернувся до молодих вірян Церкви, які прибули до Бразилії  для участі у Всесвітньому дні молоді.

«Зі столиці України - древнього міста Києва, я хочу надіслати найщиріші вітання до Прудентополя, до Бразилії, де відбувається Місійний тиждень, на якому зібрані єпископи, священники і учасники Світового дня молоді, який ось розпочнеться, з різних країн світу», - сказав Блаженніший  Святослав.

Першоєрарх Церкви привітав  молодих греко-католиків з  України, у тому числі із Закарпаття, а також із Канади, Сполучених Штатів, Бразилії та Аргентини, які прибули до Бразилії для участі у Всесвітньому дня молоді та зустрічі зі Святішим Отцем. «У цьому Році Віри є так важливо застановитися, що означає «бути християнами» у новому часі», - наголосив Блаженніший Святослав.

Відеозвернення Предстоятеля УГКЦ, виголошене українською та іспанською мовами, можна переглянути тут.

Сьогодні, 22 липня, до Бразилії зі своїм першим закордонним візитом прибуде Папа Франциск.  Святіший Отець візьме участь у заходах Всесвітнього дня молоді, який цьогоріч відбуватиметься у Ріо де Жанейро.