В УГКЦ планують видати Катехизм для молоді

13.06.2013, 12:11
Комісія у справах молоді УГКЦ готує робочу групу для написання Катехизму для молоді. Її склад має бути сформованим впродовж червня цього року.

До липня буде сформована робоча група для написання Катехизму для молоді, - повідомив о. Ростислав Пендюк, голова Комісії у справах молоді УГКЦ.

Список групи буде представлено Синоду Єпископів та Блаженнішому Святославу, Главі УГКЦ.

На основі коментарів до фрагментів Катехизму УГКЦ та напрацювань тимчасової молодіжної групи на нещодавньому засіданні Комісії у справах молоді УГКЦ та авторів Катехизму УГКЦ «Христос – наша Пасха» було визначено основні пріоритети подальшої праці. Катехизм для молоді матиме чітку тематичну структуру, міститиме багато візуалізованої інформації, представлення віри Церкви через розгляд життєвих ситуацій. У Катехизмі буде поставлено акцент на формування індивідуальності, зрілої особистості, духовно вільної та багатої людини, її зріст та місце у різних спільнотах: сім’ї, друзів, на роботі…

Результати праці робочої групи планується оприлюднювати на сайті ДивенСвіт.  

До 21 червня зголошення молодіжних лідерів, літераторів, духовних осіб та усіх бажаючих до участі у робочій групі потрібно скеровувати до Комісії у справах молоді УГКЦ за тел.: 097 396 89 75. Про результати розгляду кандидатур буде повідомлено до 28 червня.