• Головна
  • Новини
  • Асоціація «Духовне відродження» випускає «анти-СНІД» Євангеліє...

Асоціація «Духовне відродження» випускає «анти-СНІД» Євангеліє

09.04.2013, 11:05
Асоціація «Духовне відродження» випускає «анти-СНІД» Євангеліє - фото 1
Асоціація «Духовне відродження» у квітні цього року представить читацькій аудиторії нове видання – Новий Заповіт, орієнтований на українську молодь, яка веде сучасний спосіб життя та ризикує захворіти на ВІЛ/СНІД через неконтрольовані сексуальні стосунки.

Стремись к жизниАсоціація «Духовне відродження» у квітні цього року представить читацькій аудиторії нове видання – Новий Заповіт, орієнтований на українську молодь, яка веде сучасний спосіб життя та ризикує захворіти на ВІЛ/СНІД через неконтрольовані сексуальні стосунки. Робоча назва книги – «Прагни до життя» («Стремись к жизни» — в оригіналі). Повідомляє РІСУ Олексій Гордєєв.

Видання обсягом у 656 сторінок міститиме російськомовний переклад (т.зв. «Слово Життя», виконаний Міжнародним біблійним товариством) книг Нового Заповіту та Псалтиря, які супроводжуються історіями віруючих людей, що переживають на собі або у своїй родині найбільш розповсюджену у XXI столітті хворобу.

Нагальність видання пояснює Борис Волков, віце-президент фонду: «Ми віримо, що моральне послання Божого Слова, поєднане з конкретними порадами, як уникнути цього серйозного захворювання, можуть змінити існуючу ситуацію».

Тексту Святого Письма передують відверті розмови з уявною молодою людиною на теми сексу, засобів контрацепції, венеричних хвороб та наслідків сучасної філософії вільного кохання. Як результат прочитання книги пропонується створення окремих молодіжних груп для обговорення соціальних проблем. Видання може використовуватись під час лекцій з основ християнської етики у шкільних закладах. 

«Стремись к жизни» є наступною спробою Асоціації випуску нішових текстів Нового Заповіту, орієнтованих на особливі потреби окремих аудиторій. У 2009 році АДВ видала «Біблію для байкарів», у 2010-му – «Путь к восстановлению», Новий Заповіт з свідоцтвами людей, які мали залежність від алкоголю, порнографії та наркотиків.

Видавництво також анонсовало вихід іншого спеціалізованого видання Нового Заповіту – Євангелія для ділових людей, яке створене для духовних потреб українських бізнесменів-християн.