• Головна
  • Новини
  • Глава УГКЦ закликав молодь до роботи над молодіжним Катехизмом...

Глава УГКЦ закликав молодь до роботи над молодіжним Катехизмом

23.02.2013, 12:37
Глава УГКЦ закликав молодь до роботи над молодіжним Катехизмом - фото 1
Церква прагне, щоб кожна молода особа збагатилася неоціненним скарбом християнської традиції.

До творення молодіжного Катехизму закликає усіх молодих людей Патріарх Святослав, Глава Української Греко-Католицької Церкви. Про це повідомляє Департамент інформації УГКЦ.

У 2011 році вийшов у світ Катехизм УГКЦ «Христос наша Пасха». Церква прагне, щоб кожна молода особа збагатилася неоціненним скарбом християнської традиції. Тому Патріарх Святослав доручив Комісії у справах молоді УГКЦ та Патріаршій катехитичній комісії УГКЦ укласти молодіжний Катехизм – книгу, яка б розповідала про скарб віри нашої Східної Католицької Церкви у молодіжному стилі.

Молодь_УГКЦ.jpg

Комісія УГКЦ у справах молоді запрошує молодих осіб до спільного творення такого Катехизму. На першому етапі праці до кінця березня на сайті ДивенСвіт публікуватимуться невеликі фрагменти Катехизму УГКЦ. Прочитавши їх, дайте відповідь у коментарях на такі запитання:

1. Що в цьому фрагменті для мене незрозуміле?

2. Яке речення чи фраза мене особливо вразили, чи вважаю їх особливо важливими?

Також надсилайте цитати, які допомагають зрозуміти опубліковані фрагменти, діліться своїм баченням молодіжного Катехизму, обговорюйте його з друзями, долучайтеся до активної праці. Неправильних питань у нашій праці нема! Пишіть усе, що цікавить із теорії та практики життя християнина, викладених у фрагментах Катехизму.

Кількість коментарів необмежена.

Пригадаємо, YOUCAT - Молодіжний Катехизм Католицької Церкви із захопленням був сприйнятий у 2011 році під час Світового дня молоді, учасниками якого стало близько двох мільйонів молодих осіб. Він продовжує активно поширюватися всіма країнами. Молодь брала активну участь у його творенні – дискутувала щодо тем і способу подачі інформації, ділилася фотографіями, обирала дизайнера і відстояла своє бажання, щоб у Катехизмі був зображений чоловічок, який перебігає зі сторінки на сторінку.

Долучитися до роботи над молодіжним Катехизмом можна тут.