• Головна
  • Новини
  • Римо-католики під відкритим небом організували молодіжний фестиваль...

Римо-католики під відкритим небом організували молодіжний фестиваль

20.07.2012, 10:54
Римо-католики під відкритим небом організували молодіжний фестиваль - фото 1
У Тиврові, що на Вінничині, 18 липня розпочався молодіжний фестиваль "Подих життя". Участь у заході беруть 150 римо-католиків з усієї України, а також групи з Польщі та Німеччини.

Молодіжний фестиваль у ТивровіУ Тиврові, що на Вінничині, 18 липня розпочався молодіжний фестиваль "Подих життя". Участь у заході беруть 150 римо-католиків з усієї України, а також групи з Польщі та Німеччини.

Як інформує Католицький Медіа-Центр, темою цьогорічної зустрічі є "Матерія, містерія і я".

Захід розпочався із привітання учасників та Святої Меси, яку очолив настоятель Місіонерів Облатів Марії Непорочної о. Радослав Змітрович.

Щодня молодь має можливість відвідувати молитви, конференції, праці в групах і різні майстер-класи (танці, fire show, фото та ін.). Організатори наголошують, що фестиваль "Подих життя" - це чудова нагода навчитись жити в простоті, оскільки у Тиврові немає реколекційного дому. Учасники ночують у палатках, і заходи фестивалю проходять під відкритим небом.

У найближчу суботу фестиваль очікує на особливого гостя, а саме на архиєпископа Мечислава Мокшицького. Владика очолить святкову Месу на честь Матері Божої Тиврівської і прочитає конференцію на тему "Йоан Павло ІІ - гідність людини". Свята Меса відбудеться в санктуарії, до якого колись приходили численні паломники. Зараз санктуарій перебуває на реконструкції.