• Головна
  • Новини
  • Дитячий християнський журнал "Ноїв ковчег" видав спецвипуски на Євро-2012...

Дитячий християнський журнал "Ноїв ковчег" видав спецвипуски на Євро-2012

17.05.2012, 09:55
Дитячий християнський журнал "Ноїв ковчег" видав спецвипуски на Євро-2012 - фото 1

Дитячий християнський журнал "Ноїв ковчег" напередодні Чемпіонату Європи з футболу 2012 видав спеціальні випуски для благовістя дітей молодшого та середнього шкільного віку. Назви випусків - "Чиста перемога. Фейр-плей" російською і "Твоя перша перемога. Фейр-плей" українською мовою.

Ноїв_Ковчег.jpgДитячий християнський журнал "Ноїв ковчег" напередодні Чемпіонату Європи з футболу 2012 видав спеціальні випуски для благовістя дітей молодшого та середнього шкільного віку. Назви випусків - "Чиста перемога. Фейр-плей" російською і "Твоя перша перемога. Фейр-плей" українською мовою, повідомляє invictory.org.
 
"Вираз" фейр-плей "в перекладі з англійської означає" чесна гра в спорті ", – говорить відповідальний редактор журналу" Ноїв ковчег "Марія Левценюк. – У наших спортивних випусках ми розповідаємо читачам, що в спорті дуже важливо грати чесно і справедливо. Але ще важливіше - жити чесно і справедливо і бути схожим на Ісуса Христа".
 
Зі спортивних випусків читачі дізнаються, як тренувалися і перемагали в біблійні часи, як виник футбол, як грають у футбол тварини, що означають плакати JOHN 3:16, які часто вивішують на стадіонах під час спортивних змагань. У журналі є футбольна кулінарна сторінка, таблиця фінальних ігор чемпіонату ЄВРО-2012, завдання, вироби, гумор і багато іншого.
  
"Наше бажання, щоб з самих ранніх років діти розуміли, що в спорті, в школі, в сім'ї, в церкві, в суспільстві потрібно жити так, щоб все, що ми робимо, говоримо або думаємо показувало через нас на Бога," - говорять співробітники редакції журналу.