• Головна
  • Новини
  • Журнали "Зернятко" та "Сто талантів" влаштовують свято для своїх читачів у рамках фестивалю "Форум видавців – дітям"...

Журнали "Зернятко" та "Сто талантів" влаштовують свято для своїх читачів у рамках фестивалю "Форум видавців – дітям"

29.04.2010, 19:01
Журнали "Зернятко" та "Сто талантів" влаштовують свято для своїх читачів у рамках фестивалю "Форум видавців – дітям" - фото 1
Християнські журнали "Зернятко" та "Сто талантів" видавництва "Свічадо" організовують святкові заходи у рамках 4-го спеціалізованого "Форуму видавців – дітям", який сьогодні розпочався у Львівському Палаці Мистецтв.

100-talantiv.jpgЛЬВІВ – Дитячий журнал «Зернятко» та журнал для підлітків «Сто талантів» видавництва «Свічадо» організовують святкові заходи у рамках 4-го спеціалізованого «Форуму видавців – дітям», який сьогодны розпочався у Палаці Мистецтв у центрі Львова.

Як повідомили РІСУ організатори, 30 квітня о 15:00 розпочнеться «Шоу від ангела Іно «Інтуїція», на яке запрошує журнал «Сто талантів». Підлітки зможуть взяти участь у цікавих турнірах, іграх, конкурсах. Учасники забави отримають навички створення міцної команди та навчаться підтримувати командний дух. Ведучим свята буде добре знайомий читачам “Сто талантів” ангел Іно.

Zernjatko.jpg1 травня о 13:00 відбудеться свято «Зерняткові пригоди цілий рік» для дітей та їх батьків, які зможуть разом взяти участь у змаганнях, конкурсах та іграх. Команда журналу “Зернятко” обіцяє створити веселе сімейне свято. Забавлятиме гостей саме Зернятко – головний герой журналу.

“Видавництво “Свічадо”, яке є видавцем журналів “Зернятко” і “Сто талантів” ставить собі за мету відродження культури читання часописів серед дітей та підлітків. Організатори свята сподіваються, що молоді читачі отримають багато позитивних емоцій і гарні враження про журнали. На переможців конкурсів чекають цікаві нагороди, а всі учасники заходів отримають подарунки від улюблених героїв.

На свята запрошені школярі Львова, діти зі своїми батьками та гості міста.

Довідка:

Журнал «Зернятко» орієнтований на дітей віком 6 – 12 років. Він  видається протягом 15 років у “Видавництві “Свічадо”.

Журнал «Сто талантів» виходить у “Видавництві “Свічадо” з 2005 року. Рекомендується для читання підліткам віком з 11 до 15 років.