Бойовики «ЛНР» відпустили протестантського пастора

02.10.2015, 10:40
Бойовики «ЛНР» відпустили протестантського пастора - фото 1
Бойовики самопроголошеної «ЛНР» 30 вересня відпустили на волю пастора свердлвської церкви християн віри євангельської Тараса Сеня. У полоні священнослужитель перебував 4 дні.

пастор.jpgБойовики самопроголошеної «ЛНР» 30 вересня відпустили на волю пастора Свердловської церкви християн віри євангельської Тараса Сеня. У полоні священнослужитель перебував 4 дні.

По це повідомляє на своїй Фейсбук-сторінці протестантський пастор Сергій Косяк. Сам Тарас Сень від коментарів утримуються.

Як вже повідомляла РІСУ у неділю, 27 вересня бойовики самопроголошеної "ЛНР" захопили його в полон. Пастор Свердлвської церкви християн віри євангельської Тарас Сень від початку російської агресії проти України став одним із найактивніших священнослужителів, які надавали душпастирську опіку та соціальну допомогу потребуючим мешканцям окупованих територій Донбасу.

Велика соціальна робота, яку проводила євангельська церква міста Свердловська від часу свого утворення, не припинилася і в час війни. Пастор Тарас Сень разом з іншими віруючими-волонтерами постійно надають продуктову та іншу допомогу багатьом нужденним людям Східної України.