• Головна
  • Новини
  • Православні та протестанти у Львові облаштують реабілітаційний центр для постраждалих в АТО...

Православні та протестанти у Львові облаштують реабілітаційний центр для постраждалих в АТО

11.08.2014, 12:36
Православні та протестанти у Львові облаштують реабілітаційний центр для постраждалих в АТО - фото 1
Львівська єпархія УПЦ (МП) офіційно виступила з пропозицією облаштувати на території колишнього військового містечка номер 212, розташованого по вулиці Пекарській у Львові реабілітаційного центру для постраждалих в АТО.

ArticleImages_53649_1293264-s-(1).jpgЛьвівська єпархія УПЦ (МП) офіційно виступила з пропозицією облаштувати на території колишнього військового містечка номер 212, розташованого по вулиці Пекарській у Львові, реабілітаційного центру для постраждалих в АТО.

Євангельська громада міста Львова та третя сторона, яка є власником однієї із будівель цього комплексу підтримає ініціативу православних Львова та спільними зусиллями добра справа стане прикладом одностайності та єдності українського народу.

Про це на своїй Фейсбук-сторінці повідомив керівник прес-служби Львівської єпархії УПЦ (МП) Маркіян Каюмов.

Нагадаємо, навколо приміщення військового містечка, розташованого у центрі міста, минулого року виник скандал. Тодішній уряд вирішив передати цей комплекс Львівській єпархії УПЦ (МП), на який також претендували і віряни Церкви ХВЄ. Проти передачі комплексу, окрім протестантів, виступили депутати міської і обласної рад та представники львівської інтелігенції.