• Головна
  • Новини
  • На місці підірваного храму УПЦ в Запоріжжі будують нову церкву...

На місці підірваного храму УПЦ в Запоріжжі будують нову церкву

08.10.2010, 11:40
На місці підірваного храму УПЦ в Запоріжжі будують нову церкву - фото 1
На території згорілого храму УПЦ в Запоріжжі будують тимчасову дерев’яну церкву. Будівництво планують завершити за 2 місяці. За словами настоятеля храму, фінансують побудову нового храму меценати.

Храм_в_Запоріжжі_1.jpgНа території згорілого храму УПЦ в Запоріжжі будують тимчасову дерев’яну церкву. Будівництво планують завершити за 2 місяці. За словами настоятеля храму, фінансують побудову нового храму меценати.

«Підрядники обіцяють нам закінчити будівництво тимчасової будівлі за два місяці. Що стосується основної будівлі храму, пошкодженого вибухом, його планують повністю демонтувати, а на його місці побудувати нову церкву. Річ у тому, що ця будівля і без того була старою — це приміщення барачного типу. А після вибуху воно взагалі стало непридатним, так що, за оцінками експертів, немає сенсу його ремонтувати і щось нове до нього добудовувати», — розповів о. Леонід Шеремет, настоятель храму. Про це повідомляє «Репортер Запоріжжя».

Як РІСУ інформувала, Свято-Покровський храм УПЦ в Запоріжжі підірвали 28 липня. Потужність вибуху — еквівалентна 300 грамам тротилу.

Внаслідок вибуху загинула 81-річна монахиня.