• Головна
  • Новини
  • Вихованці «Центру опіки сиріт» виграли VI Світовий кубок з футболу серед дітей під опікою...

Вихованці «Центру опіки сиріт» виграли VI Світовий кубок з футболу серед дітей під опікою

01.08.2018, 13:10
Вихованці «Центру опіки сиріт» виграли VI Світовий кубок з футболу серед дітей під опікою - фото 1
29 липня на стадіоні Легія у Варшаві українська футбольна команда Копа, якою опікується «Центр опіки сиріт» Львівської архиєпархії, виграв VI Світовий кубок з футболу серед дітей під опікою (Hope for Mundial).

29 липня на стадіоні Легія у Варшаві українська футбольна команда Копа, якою опікується «Центр опіки сиріт» Львівської архиєпархії, виграв VI Світовий кубок з футболу серед дітей під опікою (Hope for Mundial). Про це інформує Департамент інформації УГКЦ.

футбол.jpg

Як розповідають очевидці, кожна гра була особливою і неповторною. Хлопці показали гарні навички та майстерність володіння м’ячем, і в більшості випадках гра велась біля воріт супротивників. «Воротар – неймовірний молодець: обороняв ворота та давав своїй команді влучні поради.  Група підтримки щоразу скандувала У-КРА-Ї-НА. Це словами не передати, це треба пережити».

З перевагою у п’ять м’ячів юні українські  футболісти перемогли команди з Франції, Португалії, Тайланду, Німеччини. З росіянами зіграли в нічию, а з  поляками – з рахунком  2:0. Команда Йорданії, не забивши у ворота лідерів турніру жодного м’яча, програла з рахунком 0:9.  Юні футболісти показали європейцям силу і міць України, і завдяки  їхнім зусиллям на стадіоні Варшави пролунав гімн України.

Працівники інформаційного порталу капеланського служіння Львівської архиєпархії привітали хлопців із перемогою, а «ЦОС» та отцю Роману Прокопцю щиро подякували за таких вмотивованих та яскравих вихованців.