• Головна
  • Новини
  • Християнські організації Запоріжжя провели турнір з футболу...

Християнські організації Запоріжжя провели турнір з футболу

30.04.2013, 12:50
Християнські організації Запоріжжя провели турнір з футболу - фото 1
Організаторами футбольного свята виступили християнський молодіжний центр «Тема» та молодіжний клуб «YoungLife» у партнерстві з Християнської футбольної лігою і «Школою без стін».

ФутболУ Запоріжжі 26 квітня відбувся черговий футбольний турнір «Дорожче за кубок». Третій рік поспіль змагання збирає близько 200 учасників - представників шкіл та інтернатів Запоріжжя та Запорізької області. Організаторами футбольного свята виступили християнський молодіжний центр «Тема» та молодіжний клуб «YoungLife» у партнерстві з Християнської футбольної лігою і «Школою без стін».

12 команд з азартом боролися за перемогу. За словами організаторів, до третього турніру школярі готувалися більш ретельно і серйозно, тому у багатьох команд були рівні шанси на перемогу. Після напруженої боротьби переможцем турніру стали футболісти школи-інтернату з Мелітополя. Кожен учасник, незалежно від результату гри його команди, отримав у подарунок Новий Заповіт.

Ініціативу християн підтримала і молодіжна міська рада Запоріжжя. Запорізький молодіжний парламент навіть виставив свою команду для товариського матчу з мелітопольцями-переможцями. Про це повідомляє інформаційне агентство Експрес-новини.