• Головна
  • Новини
  • Священик УПЦ благословив українську збірну перед виступами на Лондонській Параолімпіаді...

Священик УПЦ благословив українську збірну перед виступами на Лондонській Параолімпіаді

21.08.2012, 09:17
Священик УПЦ благословив українську збірну перед виступами на Лондонській Параолімпіаді - фото 1

19 серпня на запрошення керівництва Національного параолімпійського комітету України та з благословення Митрополита Київського і всієї України Володимира на урочистостях з приводу презентації параолімпійської збірної України взяв участь заступник голови Синодального відділу УПЦ із взаємодії зі Збройними Силами та іншими військовими формуваннями України протоєрей Віталій Приходько

Параолімпіада.jpeg19 серпня на запрошення керівництва Національного параолімпійського комітету України та з благословення Митрополита Київського і всієї України Володимира на урочистостях з приводу презентації параолімпійської збірної України взяв участь заступник голови Синодального відділу УПЦ із взаємодії зі Збройними Силами та іншими військовими формуваннями України протоєрей Віталій Приходько, повідомляє сайт УПЦ.

Він звернувся до спортсменів зі словами настанови та благословив їх на достойне представлення нашої країни на Лондонській Параолімпіаді 2012.

З 29 серпня по 9 вересня 2012 року в м. Лондоні пройдуть ХІV літні Параолімпійські ігри. Збірна України традиційно бере участь у цих змаганнях, де показує високі результати спортивних досягнень спортсменів-інвалідів. Так, вже декілька років українська збірна займає четверте місце у командному заліку серед команд світу. До складу команди входять 155 спортсменів з 24 областей України, які змагатимуться у дванадцяти видах спорту. Загалом команда налічує 232 особи.