• Головна
  • Новини
  • У Львові під патронатом монахів-редемптористів пройшов футбольний матч між Добром і Злом...

У Львові під патронатом монахів-редемптористів пройшов футбольний матч між Добром і Злом

19.06.2012, 13:17
У Львові під патронатом монахів-редемптористів пройшов футбольний матч між Добром і Злом - фото 1

У день останнього матчу ЄВРО-2012, який проходив у Львові 17 червня 2012 р., редемптористи та молодь провели в центрі міста акцію «Молитва за Європу. Повага до Бога» (“Prayer for Europe. Respect for God”). Метою заходу було пригадати європейцям важливість віри та помолитись за єднання наших країн довкола Христа.

Редемтрористи УГКЦУ день останнього матчу ЄВРО-2012, який проходив у Львові 17 червня 2012 р., редемптористи та молодь провели в центрі міста акцію «Молитва за Європу. Повага до Бога» (“Prayer for Europe. Respect for God”). Метою заходу було пригадати європейцям важливість віри та помолитись за єднання наших країн довкола Христа.

Про це інформує сайт Редемпотиристів Львівської Провінції.

Молодь разом з греко-католицькими редемптористами та сестрами-редемптористками вийшли на площу Ринок та заспівали християнських пісень. Між співами брати та сестри різними мовами звернулися до слухачів з закликами не забувати про нашого Небесного Отця та об’єднатись у духу любові довкола Нього. Учасники підтримали гасло цього чемпіонату - "Повага" ("Respect"), - звернувши одночасно увагу на те, що на повагу разом з людьми заслуговує також і Бог.

Найбільшу увагу гостей та львів’ян привернув інсценізований футбольний матч між Ангелом та Чортом, в якому перемогу з рахунком 7:0 отримав маленький посланець Бога. Як зазначив о. Михайло Іваняк, редемпторист, ця перемога свідчить, що і малі люди можуть здобути перемогу. Також і Бог, будучи маленьким, здобуде перемогу, якщо ми впустимо Його на поле свого серця.

Після години співів всі присутні, взявшись за руки, помолилися кожен своєю мовою «Отче наш» та «Богородице Діво» в наміренні акції. Respect - поважаймо один одного, поважаймо Бога!