• Головна
  • Новини
  • У Львівській архиєпархії УГКЦ закликали вірян під час Євро-2012 показати іноземцям приклад моралі...

У Львівській архиєпархії УГКЦ закликали вірян під час Євро-2012 показати іноземцям приклад моралі

08.06.2012, 13:04
У Львівській архиєпархії УГКЦ закликали вірян під час Євро-2012 показати іноземцям приклад моралі - фото 1
Непересічну подію – футбольний чемпіонат Євро-2012 - Українська Греко-Католицька Церква розглядає як можливість завоювати прихильність іноземних футбольних вболівальників і закликає своїх вірних проявляти толерантність і доброзичливість до іноземних гостей.

Євро-2012.jpgНепересічну подію – футбольний чемпіонат Євро-2012 - Українська Греко-Католицька Церква розглядає як можливість завоювати прихильність іноземних футбольних вболівальників і закликає своїх вірних проявляти толерантність і доброзичливість до іноземних гостей.

Голова молодіжної комісії Львівської архиєпархії УГКЦ, отець Тарас Милян переконаний, що Євро-2012 – це можливість для українців, зокрема львів’ян, продемонструвати свою вихованість, інтелектуальність та моральність, а також показати Україну як відкриту і доброзичливу державу, інформує Zaxid.net з посиланням на медіа-центр «Львів-2012».

За його словами, не потрібно боятися своєї приналежності до держави, міста і християнського віросповідання, а бути гідним прикладом для іноземних фанів та туристів, які приїдуть на футбольний чемпіонат.

«Важливо показати, що ми – українці, є людьми з високою моральністю і що футбол для нас є нагодою зустрічі, а не нагодою для масового вживання пива та аморальних гулянь. Те, що ми вміємо веселитися, потрібно показувати через привітне слово, через взаємоповагу, через підтримку та розуміння», - закликає голова Молодіжної комісії Львівської архієпархії УГКЦ отець Тарас Милян.