• Головна
  • Новини
  • Українці найбільше довіряють Церкві, не довіряють владі, опозиції та ЗМІ...

Українці найбільше довіряють Церкві, не довіряють владі, опозиції та ЗМІ

17.11.2016, 12:02
Українці найбільше довіряють Церкві, не довіряють владі, опозиції та ЗМІ - фото 1
За даними останнього соціологічного дослідження, 76.2% українців довіряють Церкві. Відповідні результати опитування були опубліковані Інститутом публічної політики і консалтингу.

За даними останнього соціологічного дослідження, 76.2% українців довіряють Церкві. Відповідні результати опитування були опубліковані Інститутом публічної політики і консалтингу, повідомляє УНН.

Згідно з цим опитуванням, найбільше довіряють українці Церкві – 76.2%, волонтерам – 51.4%, Збройним силам України – 45.8%, патрульній поліції – 42.6%, СБУ – 30.2%, громадським організаціям – 22.5%, поліції (старій міліції) та МВС в цілому – 10.4%.

Не дуже довіряють українці ЗМІ – довіра лише у 32,3%, не довіряють – 38,9%; російським ЗМІ довіряють – 4%, не довіряють – 77.6%.

Опозиції в цілому не довіряють 77.6% опитаних. 97.4% українців не довіряють розслідуванням корупційних справ та 86.9% не довіряють українському санкційному списку.

Зазначимо, всеукраїнське опитування громадської думки було проведено Інститутом публічної політики і консалтингу ІНПОЛІТ спільно із Independent British Council of Foreign Relations та за фінансової підтримки асоціації випускників Robert Gordon University (Великобританія).

Методом телефонного опитування з 1 по 11 листопада було опитано 2240 респондентів, які мешкають у 120 населених пунктах усіх областей України (крім окупованих територій Криму та Донбасу).

За окремою методикою опитувались громадяни, які вимушено переселились із зони бойових дій та окупованого АР Крим. Похибка дослідження становить не більше 2.8%.

довіра.jpg