• Головна
  • Новини
  • Митрополит УПЦ (МП) просив Путіна помилувати російського кримінального авторитета...

Митрополит УПЦ (МП) просив Путіна помилувати російського кримінального авторитета

08.02.2019, 12:03
Митрополит УПЦ (МП) просив Путіна помилувати російського кримінального авторитета - фото 1

Справжньою метою візиту митрополита Рівненського і Острозького Варфоломія УПЦ МП до Москви була не участь у заходах з 10-річчя інтронізації Патріарха Московського Кирила, а зустріч з президентом РФ для того, щоб просити помилування керівника одного з найвпливовіших російських ОЗУ – Фінагіна Сергія Вікторовича (відомий у кримінальному світі як «Фін»), лідера кінгісепського злочинного угрупування, яке виникло у 1992 році у місті Москва.

Справжньою метою візиту митрополита Рівненського і Острозького Варфоломія УПЦ МП до Москви була не участь у заходах з 10-річчя інтронізації Патріарха Московського Кирила, а зустріч з президентом РФ для того, щоб просити помилування вбивці, керівника одного з найвпливовіших російських ОЗУ – Фінагіна Сергія Вікторовича (відомий у кримінальному світі як «Фін»), лідера кінгісепського злочинного угрупування, яке виникло у 1992 році у Москві. Про це повідомляє сайт Рівненські новини з посиланням на blog.meta.ua.

Прохання.jpg

Митрополит просить Путіна "проявити чоловіколюбіє і надати можливість Сергію Фінагіну повернутися у суспільство і нашу церковну родину".

Складалось ОЗУ переважно із вихідців із Кінгісепу Ленінградської області РФ, які у період з 1992-2006 рр. спеціалізувались на замовних вбивствах, вимаганнях та навіть терактах.

Сам Фінагін був затриманий у 2006 році та відбуває покарання у місцях позбавлення волі.

За матеріалами російських ЗМІ, Фінагін є справжнім вбивцею, володіє всіма видами вогнепальної та холодної зброї, прийомами рукопашного бою, в критичних ситуаціях веде себе неадекватно, надзвичайно агресивний, здатний до невмотивованих вбивств.

Фінагін_1.jpg

 

Фінагін_2.jpg

 

Звернення_до_Путіна.jpg