• Головна
  • Новини
  • Активістів проекту "Зупини лося" ледь не розчавив на тротуарі священик УПЦ (МП)...

Активістів проекту "Зупини лося" ледь не розчавив на тротуарі священик УПЦ (МП)

16.11.2018, 09:43
Активістів проекту "Зупини лося" ледь не розчавив на тротуарі священик УПЦ (МП) - фото 1
Настоятель храму святої рівноапостольної Ніни Української Православної Церкви (Московського Патріархату) в селі Велика Олександрівка Богдан Кунтий ледь не збив активістів проекту "Зупини лося" на тротуарі у Києві.

Настоятель храму святої рівноапостольної Ніни Української Православної Церкви (Московського Патріархату) в селі Велика Олександрівка Богдан Кунтий ледь не збив активістів проекту "Зупини лося" на тротуарі у Києві. Про це повідомляє Обозреватель.

Подія трапилася на Позняках на проспекті Бажана. Вони знімали програму на київських Позняках, де ловили правопорушників і розвертали їх машини у зворотному напрямку на дорогу.

Здебільшого, хоч і з суперечками, порушники дорожнього руху все ж поверталися. Особливо дієво спрацьовувала наклейка з написом "Лось", яку показували активісти.

Однак на священика люди з камерами, які намагалися зупинити машину, не подіяли. Він мчав на великій швидкості і ледь не збив людину. Проїхавши кілька метрів, він все ж зупинився і вийшов з машини явно з наміром "розібратися".

Активіст втратив самовладання і почав лаятися на представника УПЦ (МП), а той у відповідь почав небезпечно наближатися. Один із пішоходів з балончиком попередив, що зараз бризне, на що була відповідь: "Бризни собі в ср*ку". В результаті священик сказав, що викличе поліцію, а сам сів у машину і зник. Подія минула без травм.

 

Теги: #ДТП