• Головна
  • Новини
  • П’яний священик намагався відкупитися від поліцейських молебнем біля авто...

П’яний священик намагався відкупитися від поліцейських молебнем біля авто

17.04.2018, 10:23

На автодорозі М-19 (Чернівці – Звенячин) 14 квітня поліцейські помітили Audi з несправністю зовнішніх світлових приладів. Патрульні поліцейські зупини транспортний засіб. Поліцейські помітили у водія ознаки сп’яніння. Чоловік не заперечував, що вживав алкоголь напередодні ввечері.

На автодорозі М-19 (Чернівці – Звенячин) 14 квітня поліцейські помітили Audi з несправністю зовнішніх світлових приладів. Патрульні поліцейські зупини транспортний засіб

Після зупинки поліцейські помітили у водія ознаки сп’яніння. Чоловік не заперечував, що вживав алкоголь напередодні ввечері.

Під час спілкування з патрульними заявив, що він – священнослужитель та просив поліцейських його відпустити, а коли зрозумів, що це не діє – спробував «зателефонувати знайомому», аби владнати справу, повідомляє сайт Патрульної поліції Чернівецької області.

Коли водієві вкотре запропонували пройти огляд на стан сп’яніння - його реакція була специфічною: чоловік переодягнувся в підрясник та запропонував поліцейським «відслужити молебень біля їхнього автомобіля».

Врешті, коли зрозумів, що ніякі вмовляння та погрози на поліцейських не діють – погодився пройти огляд на стан сп’яніння. Результат виявився позитивним – 1, 28 проміле (допустима норма – 0,2 проміле)

На чоловіка склали протокол за ст. 130 КУпАП (керування автомобілем в стані сп’яніння) та винесли постанову за ч. 2 ст. 122 КУпАП (порушення правил користування зовнішніми освітлювальними приладами).