З території Банченського монастиря УП (МП) вкрали автівку

15.04.2018, 10:29
З території Банченського монастиря УП (МП) вкрали автівку - фото 1
На Буковині з території Банченського Свято-Вознесенського чоловічого монастиря вкрали автомобіль"Фольксваген Гольф". Про це повідомляє Молдодий Буковинець з посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

На Буковині з території Банченського Свято-Вознесенського чоловічого монастиря вкрали автомобіль"Фольксваген Гольф".

Про це повідомляє Молдодий Буковинець з посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Крадіжка сталася 12 квітня. У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками поліції по "гарячих слідах" вдалося затримати зловмисників. Ними виявилися четверо парубків віком від 20 до 22 років.

Поліцейські з’ясували, що вночі зловмисники потрапили на територію монастиря та вчинили крадіжку палива з сількогосподарської техніки. Після чого троє парубків на автомобілі, одного із них, виїхали за межі села та почали очікувати свого четвертого спільника. А той в свою чергу угнав з території автомобіль.

В подальшому зловмисники зустрілися на обумовленому місці та обговорювали план продажу транспортного засобу. Отримані гроші за продаж планували розділити між собою. З автомобіля вони викрали автомагнітолу, документи та інші речі. Після чого, порушники автівку сховали на закинутій території неподалік Чернівців. Крім цього, поліцейські встановили, що двоє із зловмисників вже вчиняли раніше крадіжку палива з території монастиря.