• Головна
  • Новини
  • У Львові вичислили чоловіка, який «замінував» фігуру Богородиці у центрі міста...

У Львові вичислили чоловіка, який «замінував» фігуру Богородиці у центрі міста

14.11.2017, 13:14
У Львові вичислили чоловіка, який  «замінував» фігуру Богородиці у центрі міста - фото 1
У Львові чоловік надав неправдиву інформацію щодо закладення вибухівки на проспекті Свободи. Про це повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції України у Львівській області.

У Львові чоловік надав неправдиву інформацію щодо закладення вибухівки на проспекті Свободи. Про це повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції України у Львівській області., інформує УНІАН.

Богородиця_Львів.jpg

«О 15.00 на оперативну лінію «102» зателефонував чоловік і повідомив, що біля статуї Матері Божої на проспекті Свободи у Львові він «заклав три кілограми тротилу». Поліцейські обстежили територію - небезпечних та підозрілих предметів не виявили», - йдеться у повідомленні.

Разом з тим, правоохоронці ідентифікували людину, яка повідомила про мінування.

«Встановлено, що телефонував у поліцію і надав неправдиве повідомлення 40-річний львів’янин», - додали в главку поліції. Повідомляється, що чоловіка запросили у відділ поліції для проведення першочергових слідчих дій. Зараз вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч.1 ст. 259 («Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності») КК України.

Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від двох до шести років.