• Головна
  • Новини
  • Злодійка викрала понад 10 тисяч гривень, призначених на побудову храму...

Злодійка викрала понад 10 тисяч гривень, призначених на побудову храму

02.11.2016, 11:48
Злодійка викрала понад 10 тисяч гривень, призначених на побудову храму - фото 1
В одному із магазинів Хотина зловмисниця викрала скриньку, в яку люди кидали пожертви на будівництво церкви УПЦ КП і подарунки дітям до дня Святого Миколая. Про це повідомляє інформагентство «АСС».

15.jpg-yyy.jpgВ одному із магазинів Хотина зловмисниця викрала скриньку, в яку люди кидали пожертви на будівництво церкви УПЦ КП і подарунки дітям до дня Святого Миколая. Про це повідомляє інформагентство «АСС».

На відео з камери спостереження видно, як жінка, озираючись, невимушеним жестом засунула скриньку, зроблену з великої пластикової банки, під пальто і, наче нічого й не сталося, вийшла з приміщення крамниці.

Злодійці, щоправда, не вдалося далеко втекти . У Хотинському відділенні поліції поінформували: підозрювану затримано, однак подробиць не повідомляють. Триває слідство. За різними оцінками, у скриньці було від 10 до 20 тисяч гривень.

Крім того, скриньку для пожертв на будівництво храму викрали із церкви Різдва Христового УПЦ КП м. Хотин. Як розповів настоятель Дмитро Шора,  зловмисники, пошкодивши вхідні двері, проникли всередину і винесли її.

«У неділю мені зателефонували і запитали, чому відкрита церква, – поділився подробицями священик. – З‘ясувалося, що вкрали скриньку з пожертвами вірян. Гроші виймаємо щомісяця, тож сума там могла бути невеликою, але обурює сам факт. У той же день скриньку знайшли у дворах неподалік – поламану і порожню».