Священика, який збив трьох людей, взяли під варту

24.10.2016, 11:02
Священика, який збив трьох людей, взяли під варту - фото 1
Священику, який збив трьох жінок у Виноградівському районі, Ужгородський міськрайонний суд обрав запобіжний захід – тримання під вартою.

15.jpg-yyy.jpgСвященику, який збив трьох жінок у Виноградівському районі, Ужгородський міськрайонний суд обрав запобіжний захід – тримання під вартою.

Нагадаємо, ввечері 20 жовтня у с. Підвиноградів автомобіль "Ауді" збив трьох жінок-пішоходів, усі вони загинули на місці. За кермом автомобіля був 78-річний греко-католицький священик, в його крові медики виявили сліди алкоголю, повідомляє Ужгород. нет.

Оскільки священнослужитель перебуває на стаціонарному лікуванні в медичному закладі, а його транспортування медпрацівниками не рекомендоване, то судове засідання за попереднім погодженням з лікарями відбулося дистанційно – в режимі відеоконференції.

Під час слухання справи правоохоронці наполягали на обранні найсуворішого запобіжного заходу, пов’язаного з ізоляцією підозрюваного від суспільства. Адвокат 78-річного підозрюваного просив суд не задовольняти зазначене клопотання й обрати особисте зобов’язання як запобіжний захід на час проведення розслідування злочину.

Слідчим суддею також враховано позитивні відгуки, що надійшли до суду від єпархії, в якій служить священик, та з місця проживання особи. Проте, враховуючи тяжкість учиненого злочину і наслідки діяння – смерть трьох жінок, суд обрав священнослужителю тримання під вартою як запобіжний захід на час проведення слідства, без визначення розміру застави.

 

Теги: #ДТП