• Головна
  • Новини
  • За кермом автомобіля, який збив 11-річну дівчинку на Житомирщині, був священик...

За кермом автомобіля, який збив 11-річну дівчинку на Житомирщині, був священик

21.08.2016, 11:22
За кермом автомобіля, який збив 11-річну дівчинку на Житомирщині, був священик - фото 1
У п'ятницю, 19 серпня, на Житомирському шосе біля села Нова Романівка Новоград-Волинського району священнослужитель, який перебував за кермом автомобіля Renault Logan, збив на пішохідному переході 11-річну дівчинку. Про це повідомила прес-служба Нацполіції Житомирської області.

У п'ятницю, 19 серпня, на Житомирському шосе біля села Нова Романівка Новоград-Волинського району священнослужитель, який перебував за кермом автомобіля Renault Logan, збив на пішохідному переході 11-річну дівчинку. Про це повідомила прес-служба Нацполіції Житомирської області.

ДТП.jpg

Повідомлення про подію надійшло в поліцію близько 14:40. На місце виїхали слідчо-оперативні групи ГУ Нацполіції в області.

Поліцейські встановили, що священик збив дівчинку, коли вона перетинала проїжджу частину по пішохідному переходу. Від отриманих травм дитина померла в кареті "швидкої допомоги".

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Проводяться необхідні слідчі дії для встановлення обставин і причин ДТП.

Теги: #ДТП