Підлітки обікрали церкву на Запоріжжі

02.08.2016, 16:33
У селі Тамбовка Мелітопольського району Запорізької області обікрали сільську церкву. Співробітники відділу молодіжної превенції впродовж доби встановили особи та затримали двох підлітків, які зкоїли пограбування святині.

У селі Тамбовка Мелітопольського району Запорізької області обікрали сільську церкву. Співробітники відділу молодіжної превенції впродовж доби встановили особи та затримали двох підлітків, які зкоїли пограбування святині. Про це кореспонденту УНН розповіли у відділі комунікації ГУ Нацполіції України у Запорізькій області.

Повідомлення про зниклі гроші та церковне майно надійшло 01 серпня 2016 року до Мелітопольського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області.

"Працівники відділу молодіжної превенції провели ряд оперативно-розшукових заходів, опитали мешканців прилеглих будинків та працівників магазину, розташованого поряд з місцем події. Виявилося, що на майно храму посягнули 11-річний та 12 річний місцеві мешканці", - йдеться у повідомленні нацполіції.

Відомості про подію були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.