На Львівщині за минулу добу обікрали три церкви

29.07.2016, 12:52
За цими фактами відкрито кримінальні провадження за ч.3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення, – карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років).

До Пустомитівського відділення поліції 28 липня надійшло три заяви від настоятелів храмів, які розташовані у селах поблизу Львова.

У заявах повідомляють, що вночі, 28 липня, у трьох селах району зловмисники скоїли крадіжку грошових пожертв та церковного майна із місцевих храмів, інформує «Лівівська газета» з посиланням на  відділ комунікації поліції Львівської області.

До одного із них вони дісталися, зламавши вхідні двері, де викрали пожертви в сумі близько 1000 гривень, до іншого – демонтувавши вікно, де викрали пожертви в сумі 10000 гривень. Ще з одного храму, пошкодивши двері, викрали дві вінчальні обрядові корони.

Правоохоронці встановлюють причетних до крадіжки з церков.

За цими фактами відкрито кримінальні провадження за ч.3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення, – карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років).