• Головна
  • Новини
  • В УГКЦ засуджують дії священика, який скоїв смертельне ДТП...

В УГКЦ засуджують дії священика, який скоїв смертельне ДТП

23.06.2016, 11:30
В УГКЦ засуджують дії священика, який скоїв смертельне ДТП - фото 1
Івано-Франківська архиєпархія УГКЦ висловлює щире співчуття родині Світлані Семіонел, яка загинула у Дорожно-транспортній пригоді у Тисмениці 20 черевня. У вчиненні смертельного ДТП підозрюють священнослужителя Тихона Кривецького.

svichk-yhhh.jpgІвано-Франківська архиєпархія УГКЦ висловлює щире співчуття родині Світлані Семіонел, яка загинула у Дорожно-транспортній пригоді у Тисмениці 20 черевня. У вчиненні смертельного ДТП підозрюють священнослужителя Тихона Кривецького.

Як зазначає Департамент інформації УГКЦ, Курія архиєпархії засуджує дії священика, а місійне згромадження Святого апостола Андрія, до якого належить о. Тихон, бере на себе зобов’язання надати родині покійної необхідну допомогу.

Івано-Франківська архиєпархія УГКЦ виступає за проведення чесного і незаангажованого розслідування ДТП. На час проведення слідчих дій ДТП за участю отця Тихона Кривецького йому заборонено публічно священнодіяти та виконувати уряд.

Архиєпископ і Митрополит Івано-Франківський УГКЦ призначив комісію для вивчення всіх фактів та обставин.

Згідно з висновками державних компетентних органів та комісії архиєпархії буде прийняте відповідне рішення.

38-річний священик Тихон Кривецький, перебуваючи за кермом автомобіля Jeep Grand Cherokee не впорався із керуванням, вчинив наїзд на групу пішоходів, що рухались по узбіччю.

З місця пригоди водій утік, повідомляє “Дзеркало Коломиї” з посиланням на управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Івано-Франківської облдержадміністрації.

Найбільше від наїзду постраждала 33-річна жінка. Її з діагнозом політравма доправили до обласної клінічної лікарні. Попри намагання медиків врятувати її життя не вдалося – вранці, не приходячи до тями, жінка загинула.

Постраждала у ДТП дівчинка з переломом ноги госпіталізована до обласної дитячої клінічної лікарні.