«Мінер» напідпитку погрожував підірвати церкву

31.05.2016, 12:04
«Мінер» напідпитку погрожував підірвати церкву - фото 1
У Криворізький відділ поліції на лінію «102» 26 травня зателефонував невідомий і повідомив, що може здійснити підрив церкви, біля якої зараз перебуває.

hram_zg.jpg-uuuu.jpgУ Криворізький відділ поліції на лінію «102» 26 травня зателефонував невідомий і повідомив, що може здійснити підрив церкви, біля якої зараз перебуває.

Слідчо-оперативна група і експерти-вибухотехніки разом з кінологом, які виїхали на місце події, встановили, особу «мінера», повідомляють События.

Ним виявився місцевий житель 1958 року народження. Чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння. Він пояснив, що неодноразово дзвонив на спецлінію «102» і вимагав забрати його у відділення поліції. На його думку, співробітники поліції проігнорували його, тому він вирішив повідомити про намір підірвати церкву, яка розташована у Центрально-Міському районі Кривого Рогу.

У зловмисника вилучено мобільний телефон з sim-картою, за допомогою якого він повідомив про замінування.

Під час перевірки приміщення церкви, підсобки і внутрішнього двору вибухових пристроїв і вибухових речовин не виявлено. Вказану інформацію зареєстрували в Журналі єдиного обліку Центрально-Міського ОП.

Дії зловмисника містять склад адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення. На порушника складено адміністративний протокол.