• Головна
  • Новини
  • У Дрогобичі обікрали кафедральний собор УГКЦ: зламали сім дверей...

У Дрогобичі обікрали кафедральний собор УГКЦ: зламали сім дверей

30.05.2016, 12:30
У місті Дрогобич на Львівщині невідомі обікрали кафедральний собор Пресвятої Трійці (УГКЦ), на вул. Трускавецькій, 2. Зловмисники зламали сім дверей і викрали гроші та комп’ютер, які були в адміністративних приміщеннях храму.

У місті Дрогобич на Львівщині невідомі обікрали кафедральний собор Пресвятої Трійці (УГКЦ), на вул. Трускавецькій, 2. Зловмисники зламали сім дверей і викрали гроші та комп’ютер, які були в адміністративних приміщеннях храму. 

Як повідомляє відділ комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області, вночі 27 травня невідомі пошкодили вхідні двері церкви, дісталися до адміністративних приміщень і викрали звідти близько 4700 гривень та ноутбук «Асус». Загальна сума збитків ― 10 тисяч гривень.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому), що карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років). Про це повідомляє Zaxid.net.