• Головна
  • Новини
  • На Закарпатті поліцейські зупинили священнослужителя, який керував напідпитку...

На Закарпатті поліцейські зупинили священнослужителя, який керував напідпитку

19.05.2016, 11:34
На Закарпатті поліцейські зупинили священнослужителя, який керував напідпитку - фото 1
Екіпаж мукачівських патрульних у вівторок близько 02:40 виявив автомобіль Chevrolet Epica, водій якого порушив ПДР у частині дотримання вимог зупинки/стоянки транспортних засобів. При спілкуванні з водієм патрульні помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння.

1326.jpg-jjjj.jpgЕкіпаж мукачівських патрульних у вівторок близько 02:40 виявив автомобіль Chevrolet Epica, водій якого порушив ПДР у частині дотримання вимог зупинки/стоянки транспортних засобів. При спілкуванні з водієм патрульні помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння.

Про це повідомляє Патрульна поліція Ужгорода і Мукачевого на своїй фейсбук-сторінці.

«Але чоловік відмовився від проходження тесту на вміст алкоголю в крові. Полісмени винесли на водія постанову за порушення ПДР та склали протокол за відмову від проходження огляду на стан алкогольного сп’яніння.

Хоча водій відмовився назвати своє місце роботи та посаду, існує достатньо підстав вважати, що він є українським релігійним діячем, а саме єпископом Ужгородським і Закарпатським Православної Церкви Київського Патріархату», - йдеться у повідомленні.