• Головна
  • Новини
  • На Рівненщині злодій за одну ніч обікрав церкву і медпункт...

На Рівненщині злодій за одну ніч обікрав церкву і медпункт

15.01.2016, 14:14
Дві крадіжки в Старий Новий рік скоїв раніше ув’язнюваний 26-річний житель села Бронне Березнівського району. З місцевого Свято-Покровського храму він вкрав Євангеліє, дароносицю і портфель настоятеля, а з фельдшерсько-акушерського пункту - медичні препарати.

Дві крадіжки в Старий Новий рік скоїв раніше ув’язнюваний 26-річний житель села Бронне Березнівського району. З місцевого Свято-Покровського храму він вкрав Євангеліє, дароносицю і портфель настоятеля, а з фельдшерсько-акушерського пункту - медичні препарати. Про це повідомляє Рупор Житомира.

Повідомлення в поліцію, що у храмі пошкоджені двері, надійшло від сільського голови. А вже через годину звернулася завідувачка фельдшерсько-акушерським пунктом і повідомила, що у ФАПі розбито шибку.

Як з'ясувала слідчо-оперативна група, невідомі особи, пошкодивши замок на дверях церкви, викрали Євангеліє, дароносицю та особистий портфель настоятеля, а з медпункту зникли лікарські препарати на суму 300 гривень.

Вже після обіду поліцейські встановили особу зловмисника, яким виявився місцевий житель. Чоловік ніде не працював і був умовно-достроково звільнений від відбування покарання за вчинений майновий злочин. Однак у грудні минулого року вже встиг обікрасти два будинки в сусідньому селі.