• Головна
  • Новини
  • У Рівному затримали священика за кермування у нетверезому стані...

У Рівному затримали священика за кермування у нетверезому стані

27.11.2015, 10:47
У Рівному затримали священика за кермування у нетверезому стані - фото 1
Активісти громадської організації «Дорожній контроль Захід» під час нічного патрулювання на залізничному вокзалі у Рівному зупинили водія з ознаками алкогольного сп’яніння.

12311.jpg-ggg.jpgАктивісти громадської організації «Дорожній контроль Захід» під час нічного патрулювання на залізничному вокзалі у Рівному зупинили водія з ознаками алкогольного сп’яніння.

Чоловіка перевірили драгером і підозри підтвердилися. Згодом з’ясувалося, що любителем Бахуса та порушником правил дорожнього руху є священнослужитель УПЦ (МП).

«Прилад показав 1.2 проміле. Проти нього склали адміністративний протокол. Водій представився священиком УПЦ (МП) із села Гільча Здолбунівського району. Разом з ним в авто перебували жінки трішечки під «шафе»», - заявив один із контролерів, повідомляє сайт ERVE.UA.

Коли вони переписували номери машини, то їм натякнули, що їм це так просто не пройде.

В УПЦ (МП) підтвердили факт затримання їхнього священнослужителя і пообіцяли провести виховну бесіду. Про розповів секретар Рівненської єпархії о. Віталій Герлінський.

«Його було затримано, і він не виставляв ніяких претензій. На нього спокійно склали протокол. Священика покарають відповідно до чинного законодавства України, відібравши права. Зі свого боку ми проведемо з ним бесіду через цей інцидент, адже він, вживаючи спиртне за кермом, підставив небезпеці своє життя та інших учасників дорожнього руху», - прокоментував ситуацію протоєрей Віталій Герлінський.