На Полтавщині пограбували храм

20.11.2015, 17:33
На Полтавщині пограбували храм - фото 1
У Полтавській області 46-річний чоловік пробрався на територію місцевої церкви і з даху господарського приміщення зняв 20 листів шиферу. Подія сталася у селі Велика Круча Пирятинського району.

храм_Полтава.jpgУ Полтавській області 46-річний чоловік пробрався на територію місцевої церкви і з даху господарського приміщення зняв 20 листів шиферу. Подія сталася у селі Велика Круча Пирятинського району. 

У ході слідчо-оперативних заходів працівники поліції затримали підозрюваного. Правоохоронці знайшли викрадений шифер за місцем проживання матері останнього.

За фактом скоєння правопорушення відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Чоловікові загрожує покарання у вигляді штрафу до п’ятдесяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.  Про це повідомили з Пирятинського відділу ГУНП в Полтавській області та офіційний сайт  ГУВМС України у Полтавській області