• Головна
  • Новини
  • Настоятель Києво-Печерської Лаври прокоментував інцидент з київською поліцією...

Настоятель Києво-Печерської Лаври прокоментував інцидент з київською поліцією

08.09.2015, 10:50
Настоятель Києво-Печерської Лаври митрополит УПЦ (МП) Павло (Лебідь) прокоментував інцидент з київською поліцією і зізнався звідки у нього взявся автомобіль класу "люкс".

Настоятель Києво-Печерської Лаври митрополит УПЦ (МП) Павло (Лебідь) прокоментував інцидент з київською поліцією і зізнався звідки у нього взявся автомобіль класу "люкс".

Про це єрарх розповів в інтерв'ю "17 каналу", передає Еспресо.TV.

За словами священнослужителя, він поспішав прийняти гостей в Лаврі, тому не відреагував на співробітників поліції і залишив місце порушення.

"Я не знаю, кому це було потрібно. Тоді ми разом з водієм поспішали, адже нам потрібно було зустрічати гостей. Я вже 22 роки є намісником з Божої милості. Тоді я поспішав, дійсно поспішав. Ми поїхали саме тією дорогою, адже інша була завантажена. Машин багато було. Коли ми тільки приїхали до воріт підлетіли поліцейські. Я говорю водієві: Петро, ти щось порушив? А він каже: ні. Я виходжу і кажу, хлопці, ми щось порушували? Вони відповіли, що порушили", - розповів настоятель Лаври.

Священнослужитель також заявив, його Mercedes - зовсім не новий, а був у вжитку і куплений у "однієї людини" замість старої зламаною машини. За словами Владики Павла, у нього є кілька машин, і всі вони працюють на Лавру: розвозять хворих по лікарнях, зустрічають студентів, їздять у дитячі будинки.

Нагадаємо, що днями у мережу потрапило відео, як патрульні поліцейські у Києві намагалися затримати священнослужителя, який порушив правила дорожнього руху на своєму Mercedes-Benz S-class. Така поведінка митрополита викликала обурення у соцмережах.