На Закарпатті на гарячому спіймали церковного злодія

21.01.2015, 11:51
На Закарпатті на гарячому спіймали церковного злодія - фото 1
Представники однієї з охоронних фірм Берегова, що на Закарпатті, затримали на гарячому злодія, який намагався пограбувати греко-католицьку церкву. Ним виявився 51-річний мешканець місцевого хутора.

20-01-8.gif-3.gifПредставники однієї з охоронних фірм Берегова, що на Закарпатті, затримали на гарячому злодія, який намагався пограбувати греко-католицьку церкву. Ним виявився 51-річний мешканець місцевого хутора.

Зловмисник зізнався правоохоронцям, що прокрався до храму, коли там нікого не було, вхідні двері відчинив за допомогою заздалегідь припасеного металевого дроту. Злодюжка вирішив, що у зв’язку зі святом у церкві повинно бути багато пожертв вірян... Коли він нишпорив у приміщенні храму, шукаючи, чим би поживитися, прибули охоронці.

Слідчий Берегівського райвідділу міліції Василь Горянський повідомив затриманому про підозру у вчиненні ним кримінального правопорушення, передбаченого ст. 15 і ч.3 ст.185 (замах на крадіжку, поєднану із проникненням до приміщення) Кримінального кодексу України, - повідомив в.о. начальника берегівської міліції майор Володимир Сакалош. - Максимальна міра покарання, що загрожує крадієві, це позбавлення волі строком на 6 років.

Церковне майно від незаконного заволодіння, як повідомляє KarpatNews, вберегло те, що приміщення церкви було обладнано сигналізацією, підведеною до пульту охоронної фірми.