Міліція зловила тих, хто обкрадав церкви на Закарпатті

26.12.2014, 16:25
Міліція зловила тих, хто обкрадав церкви на Закарпатті - фото 1
Цьогоріч в селах Минай, Холмок та Часлівці Ужгородського району обікрали кілька сільських церков. Донедавна вони залишалися нерозкритими.

201-g.gifЦьогоріч в селах Минай, Холмок та Часлівці Ужгородського району обікрали кілька сільських церков. Донедавна вони залишалися нерозкритими.

До розкриття цих резонансних злочинів правоохоронці, як зазначає Мукачево. нет, підійшли принципово, адже злочинці переступили не тільки букву Закону, а й всі можливі моральні норми. Розкриття цих кримінальних правопорушень перебувало на особистому контролі керівництва міліції області.

Працівникам сектору карного розшуку Ужгородського райвідділу міліції в ході проведення оперативних заходів вдалося встановити осіб, причетних до скоєного – ними виявилися двоє жителів Ужгорода.

У зухвалих крадіїв працівники міліції вилучили викрадені предмети, які наразі є речовими доказами. Зараз правоохоронці вирішують питання щодо оголошення зловмисникам про підозру у вчиненні цих злочинів та обрання щодо них запобіжних заходів.

«Наразі розкрито всі крадіжки, які було скоєно в церквах в Ужгородському районі. Одне кримінальне провадження, в якому було п’ять епізодів крадіжок, з обвинувальним актом вже направлено до суду. А в іншому ще тривають слідчі дії. Проте можу запевнити, що всі ці злочинці повторять долю своїх горе-колег – опиняться на лаві підсудних, - зазначив перший заступник начальника відділу - начальник слідчого відділення Ужгородського РВ УМВС капітан міліції Олександр Боднарчук.