У Донецьку снаряд потрапив у церкву

07.11.2014, 09:35
У Донецьку снаряд потрапив у церкву - фото 1
У Донецьку через попадання снаряду 6 жовтня загорілася будівля Торгово-промислової палати. Про це повідомляють очевидці.

Донецьк.pngУ Донецьку через попадання снаряду 6 жовтня  загорілася будівля Торгово-промислової палати. Про це повідомляють очевидці.

«Будівлю Донецької ТПП, розташованої прямо на в’їзді в Донецьк з боку аеропорту, потрапив снаряд. У Київському районі сьогодні особливо багато влучень снарядів в житлові будинки та інфраструктуру міста. Як повідомляють очевидці, вже безліч влучень снарядів і багато потерпілих. Канонада артилерії і залпи РСЗВ не припиняються», — сказано в повідомленні.

«З боку Точмаша горить ДК, попадання прямо в церкву, то будівля, що за дитячим майданчиком з роботами», — повідомляють очевидці. «Прилетів «Град» на Путиловку. Всі приземлення біля Вояжу. Горять будинки на Чапаєва. Партизанський, 37-б, 2-3 поверх попадання. Чапаєва, 5 — потрапляння 4 поверх», — пишуть місцеві жителі.

«Вул. Дворжака, 4 пошкоджено вікна, попадання в район Путилівського мосту, дитсадок №392 (Точмаш, за 58 училищем), Чапаєва, 2, 9, 10, Лузіна, 114б — пряме попадання в будинок, Лузіна, 12″, — сказано в повідомленні.

«Пр. Колгоспний — горять 2 будинки, номери на даний момент невідомі», — пишуть донеччани.

«Партизанський, 66 без стекол, 66-а частково повилітали, потрапив снаряд в недобудову поруч із секонд-хендом», — повідомляють очевидці.

«Потужні залпи з району ОЦКЛ тривають. Щось дуже велике стріляє. Зараз з Путилівського гаю гармата почала стріляти», — пишуть донеччани. Про це інформує сайт 7 днів-Україна.