• Головна
  • Проекти
  • Терористи закидають протестантському пастору як «злочин», що він приймав біженців...

Терористи закидають протестантському пастору як «злочин», що він приймав біженців

27.06.2014, 18:11
Сьогодні зранку терористи з ДНР обшукали житло пастора «Церкви Переможців» Павла Лиська з м. Дружківки Донецької області. Забрали особисті речі, документи, оргтехніку.

Сьогодні зранку терористи з ДНР обшукали житло пастора «Церкви Переможців» Павла Лиська з м. Дружківки Донецької області. Забрали особисті речі, документи, оргтехніку. При цьому була присутня дружина пастора, Василина, яку спеціально для цього привезли додому, а потім відвезли назад у приміщення поряд з Дружківською міськрадою, де її з чоловіком утримують.

Як повідомляє пастор Сергій Косяк на своїй сторінці у Фейсбуці, пастора Павла і Василину терористи утримують окремо один від одного, у різних камерах. Павло має проблеми зі здоров’ям і тому постійно потребує ліки, які не отримує.

У приміщення їх церкви зараз живуть біженці. І це терористи з ДНР висунули пастору як звинувачення, як також те, що він нібито співпрацює з американцями.

Пастор Сергій Косяк закликає всіх молитися за Павла і Василину.

Як РІСУ повідомляла, 26 червня зранку терористи схопили пастора Павла Лиська і його дружину у церкві і відвезли до свого штабу, облаштованого у приміщенні поруч з міськрадою Дружківки.