• Головна
  • Новини
  • Донецькі терористи захопили християнський реабілітаційний центр і взяли у заручники його підопічних...

Донецькі терористи захопили християнський реабілітаційний центр і взяли у заручники його підопічних

18.06.2014, 14:19
Донецькі терористи захопили християнський реабілітаційний центр і взяли у заручники його підопічних - фото 1
У Донецьку 17 червня бойовики захопили християнський реабілітаційний центр «Вечірнє світло». Спершу терористи полонили 27 підопічних, а потім і керівника центру з його помічником. Зараз усі заручники перебувають у підвалі, повністю позбавлені медичного нагляду.

10303-a.jpgУ Донецьку 17 червня бойовики захопили християнський реабілітаційний центр «Вечірнє світло». Спершу терористи полонили 27 підопічних, а потім і керівника центру з його помічником. Зараз усі заручники перебувають у підвалі, повністю позбавлені медичного нагляду. Про це у Фейсбуці написав протестантський пастор Сергій Косяк.

«Сьогодні, дружини, діти і родичі реабілітантів, хапаючись за останню соломинку, приїхали до єдиного працюючого у нас органу влади - Донецького міському виконкому. У 301-ій кімнаті пройшла зустріч із заступником міського голови Лактіоновим. Весь цей час я був присутній на зустрічі, бачив страх і відчай на обличчях родичів викрадених, підбадьорював їх як міг», - зазначає пастор.

«У міськраді ми сконтактувалися з начальником УВС Донецька Селізньовим, який пообіцяв допомогти у звільненні незаконно затриманих мирних жителів, половина з яких хворі і потребують щоденного лікування. У свою чергу, ми звернулися до міжнародних спостерігачів, з проханням захистити права мирних жителів, які були порушені навіть в умовах воєнного стану», - наголошує він.

«Прошу всіх молитися за цю ситуацію. Родичі викрадених в розпачі, діти перебувають в страху і не розуміють що відбувається. А ми тут в Донецьку, робимо все можливе з їх звільнення», - написав Сергій Косяк.