Священика-терориста з УПЦ (МП) випустили із залу суду

02.06.2014, 10:04

Київський районний суд міста Харкова дав по два місяці позбавлення волі учасникам незаконного збройного формування, а главу озброєного загону священика Московського Патріархату Володимира Марецького, який брав безпосередню участь у захопленні ОВК у Новоайдарі, відпустили із залу суду.

Київський районний суд міста Харкова дав по два місяці позбавлення волі учасникам незаконного збройного формування, а главу озброєного загону священика Московського Патріархату Володимира Марецького, який брав безпосередню участь у захопленні ОВК у Новоайдарі, відпустили із зали суду.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив громадський діяч з Луганська Дмитро Снєгірьов, передає Цензор.НЕТ.

"Зараз цей священик- терорист роздає прес-конференції, що його катували українські солдати і жорстоко били, чим дискредитує українську армію", - підкреслив він.

"Я не розумію такий гуманізм під час війни, він недоречний. Українцям розпорюють животи, а ми відповідаємо двома місяцями арешту. Російські найманці не відрізняються таким гуманізмом, розстрілюють наших полонених і мирних жителів. Це не просто незаконне володіння зброєю, а 14 озброєних чоловіків, що тягне як мінімум на 5 років тюремного ув'язнення", - підкреслив Снєгірьов.