• Головна
  • Проекти
  • У Слов’янську на протестантській церкві невідомі намагалися зробити бойову точку снайпера...

У Слов’янську на протестантській церкві невідомі намагалися зробити бойову точку снайпера

02.05.2014, 23:23
У Слов’янську на протестантській церкві невідомі намагалися зробити бойову точку снайпера - фото 1
Сьогодні у приміщення церкви «Добра вість» у м. Слов’янську на вул. Одеській проникли невідомі бойовики. Віруючі виявили вибиті вхідні двері, пізніше зауважили, що невідомі особи побували у приміщенні: на підлозі знайшли гільзи від АК, розстріляний замок в дверях.

церква «Добра вість» у м. Слов’янськуСьогодні у приміщення церкви «Добра вість» у м. Слов’янську на вул. Одеській проникли невідомі бойовики. Віруючі виявили вибиті вхідні двері, пізніше зауважили, що невідомі особи побували у приміщенні: на підлозі знайшли гільзи від АК, розстріляний замок в дверях.

Згодом вони зауважили, що вибито вікно, через яке можна залізти на дах будівлі. А там, як припустили представники громади, нападники планували обладнати бойову точку для снайпера.

Як розповіли РІСУ члени громади, церква «Добра вість» розташована так, що з її даху відкривається вся панорама міста і можна простежувати рух на трасі Харків-Ростов. Саме з напрямку Харкова до Слов’янська прибули українські війська для звільнення міста від бойовиків-сепаратистів. На їх думку, проросійські бойовики вирішили використати приміщення їхньої церкви саме для стеження і бойових дій снайпера чи протиповітряної оборони.

Пастор церкви Петро Дудник близько 22 години вечора підтвердив, що дійсно було проникнення невідомих зі зброєю. Але запевнив, що на цей момент сторонніх осіб в приміщенні церкви немає.

Священнослужитель звернувся до віруючих з проханням посилити молитви за мир і щоби в разі бойових дій не було пошкоджено приміщення їх церкви «Добра вість».

сліди бойовиків у приміщенні церкви «Добра вість» у м. Слов’янську

сліди бойовиків у приміщенні церкви «Добра вість» у м. Слов’янську

сліди бойовиків у приміщенні церкви «Добра вість» у м. Слов’янську

сліди бойовиків у приміщенні церкви «Добра вість» у м. Слов’янську

Світлини з мережі Інтернет та ФБ_сторінки Петра Дудника.