• Головна
  • Новини
  • Російські організації Криму відкинули звинувачення у причетності до пожеж в мечетях...

Російські організації Криму відкинули звинувачення у причетності до пожеж в мечетях

16.10.2013, 11:52
Російські організації Криму закликали мусульманам Криму не піддаватися на провокації, спрямовані на розпалювання міжрелігійної неприязні і дестабілізацію ситуацію в автономії.

Російські організації Криму закликали мусульманам Криму не піддаватися на провокації, спрямовані на розпалювання міжрелігійної неприязні і дестабілізацію ситуацію в автономії. Про це повідомляє ІНТЕРФАКС - УКРАЇНА.

У зверненні, підписаному лідерами Сімферопольської районної організації партії Русское Единство, Сімферопольської районної організації Російської громади Криму, Козачого братства «Єдність», відкидаються спроби звинуватити російські організації в пожежах в мечетях міста Саки та села Рівне.

"Пожежі в мечетях Криму, які сталися за останні дні - є нічим іншим, як спробою підриву злагоди і миру в Криму. Сили, налаштовані на ескалацію конфлікту в автономії, після кількох невдалих спроб скомпрометувати російські організації Криму, перейшли у відкрите нагнітання ситуації", - йдеться у зверненні.

Російські організації Криму закликають "усе кримське суспільство висловити обурення з приводу спроб окремих політиканів від меджлісу скористатися трагічними подіями для нацьковування мусульман на християн Криму".

У зверненні також міститься версія про те, що пожежі в мечетях є "провокаційною спробою деяких самозваних особистостей повернути популярність серед кримськотатарського населення Криму".