• Головна
  • Новини
  • Чоловік намагався здати на металобрухт фрагмент куполу храму...

Чоловік намагався здати на металобрухт фрагмент куполу храму

03.06.2013, 14:00
Чоловік намагався здати на металобрухт фрагмент куполу храму - фото 1
Ніде непрацюючий мешканець Києва вирішив підзаробити, вкравши з території храму каркас під купол з чорного металу. Про це УНН повідомили у прес-службі ГУМВС України в м. Києві.

kp;og-9.jpgНіде непрацюючий мешканець Києва вирішив підзаробити, вкравши з території храму каркас під купол з чорного металу. Про це УНН повідомили у прес-службі ГУМВС України в м. Києві.

28-річний молодик погрузив на візок металеву конструкцію і збирався вивезти та здати його до пункту прийому вторсировини. Однак його дії побачили місцеві мешканці, які повідомили священнослужителя, а той, в свою чергу, правоохоронцям.

Конструкцію одразу повернули до храму, а затриманого доставили до Святошинського районного управління столичної міліції, де з’ясували всі обставини.

Правоохоронці встановили, що затриманий вийшов з місць позбавлення волі у жовтні минулого року, а покарання відбував за вчинення крадіжки та злочину, пов’язаного з незаконним обігом наркотиків.

Наразі слідчим відділом Святошинського районного управління столичної міліції відомості про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Відкрито кримінальне провадження.