• Головна
  • Новини
  • Якщо мене посадять до в'язниці - там буде "пробудження" – Сандей Аделаджа...

Якщо мене посадять до в'язниці - там буде "пробудження" – Сандей Аделаджа

23.11.2012, 09:51
Якщо мене посадять до в'язниці - там буде "пробудження" – Сандей Аделаджа - фото 1

Старший пастор церкви Посольство Боже в Києві Сандей Аделаджа, якого звинувачують у шахрайстві у справі компанії King's Capital, не виключає, що його можуть ув'язнити, але у такому випадку він обіцяє "пробудження" у в'язниці, про це він сказав в інтерв'ю, розміщеному на сайті Посольства Божого, повідомляє Gazeta.ua.

468687_300.jpgСтарший пастор церкви Посольство Боже в Києві Сандей Аделаджа, якого звинувачують у шахрайстві у справі компанії King's Capital, не виключає, що його можуть ув'язнити, але у такому випадку він обіцяє "пробудження" у в'язниці, про це він сказав в інтерв'ю, розміщеному на сайті Посольства Божого, повідомляє Gazeta.ua.

"Якщо мене посадять до в'язниці, будь впевнений в одному, - там буде "пробудження". Там хтось покається, там точно буде "пробудження", - зазначив він.

Аделаджа не виключає, що його можуть ув'язнити.

"Шанс є, тому що ми живемо в Україні. Незважаючи на те, що люди в суді кажуть, що "пастор Сандей тут взагалі ні при чому", але в Україні можна садити кого завгодно", - сказав Аделаджа.

Пастор Посольства Божого в приклад привів колишнього екс-прем'єр-міністра Юлію Тимошенко і екс-міністра МВС Юрія Луценка.

"Тут сидить прем'єр-міністр колишній, тут сидить міністр МВС колишній. Хто завгодно може тут сидіти, і я не боюся цього", - сказав він.

Нагадаємо, днями було оголошено, що розслідування у кримінальній справі про заволодіння працівниками групи компаній King's Capital грошима на суму 141 мільйон гривень

В УСО МВС України, слідчі встановили, що голова правління групи компаній King's Capital спільно з 14 співробітниками цієї установи шляхом шахрайства протягом 2006-2008 років, під виглядом високо прибуткової діяльності зазначеної групи компаній, заволоділи коштами громадян в особливо великих розмірах. У справі визнано потерпілими 3452 особи, яким спричинено матеріальну шкоду на суму понад 141 мільйони гривень.

З метою забезпечення відшкодування заподіяної шкоди на майно обвинувачених накладено арешт. Загальна сума арештованого майна склала приблизно 157 млн. гривень.

Обвинуваченим інкримінується скоєння злочинів, передбачених ч. 1 ст. 255 (створення, керівництво та участь у злочинній організації), ч. 4 ст. 190 (шахрайство), ч. ст. 209 (легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом), ч. 2 ст. 205 (фіктивне підприємництво), ч. 2, 3 ст. 358 (підроблення та використання завідомо підроблених документів), ч. 2 ст. 364-1 (зловживання повноваженнями службовою особою), ч. 2 ст. 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України.

Одним з підозрюваних по даній справі проходить пастор церкви Посольство Боже Сандей Аделаджа.