• Головна
  • Новини
  • Міліція не знайшла викрадачів ключів з храму свв. Петра і Павла у Львові...

Міліція не знайшла викрадачів ключів з храму свв. Петра і Павла у Львові

31.10.2012, 15:18
Міліція не знайшла викрадачів ключів з храму свв. Петра і Павла у Львові - фото 1
Настоятель храму свв. Петра і Павла (костел Єзуїтів) у Львові отець Степан Сус повідомив 31 жовтня журналістам, що міліція не знайшла складу злочину – такі результати звернення до правоохоронців через крадіжку ключів з храму.

Костел_єзуїтів.jpgНастоятель храму свв. Петра і Павла (костел Єзуїтів) у Львові отець Степан Сус повідомив 31 жовтня журналістам, що міліція не знайшла складу злочину – такі результати звернення до правоохоронців через крадіжку ключів з храму, інформує Zaxid.net.

«З першого дня, коли міліція прибула до нас до храму, ми зрозуміли, що нашій міліції треба просто поспівчувати. Ми співчуття їм висловили, бо в неділю вони були змушені приїхати і всі ключі описувати», – сказав отець Степан Сус.

Він наголосив, що для представників храму є дивними обставини крадіжки ключів.

«Якщо хтось хоче їх вкрасти – він краде всі ключі. А тут вийшло так, що повибирали ключі від центральних, бічних дверей, від входів. Ключі мають бірки – вони підписані. Ми були змушені встановити нові замки і маємо нові ключі», – сказав настоятель храму.

У ніч з 22 на 23 вересня невідомі проникли у костел Єзуїтів, зламавши замок вхідних правих дверей. В обласному управлінні міліції підтвердили, що із заявою звернувся настоятель храму, і, що замок вхідних дверей храму був пошкоджений, однак крадіжки не зафіксували.

Нагадаємо, 6 грудня 2011 року у Львові в костелі Єзуїтів (храм свв. Петра і Павла) пройшло перше урочисте богослужіння і освячення храму – вперше за останні 60 років. Додамо, костелу понад 400 років.